Εξαιρετική η παρουσία του Νοσοκομείου Καλαμάτας στο 2ο Energy Efficiency Conference 2014

 

synedrio

 

2_energy_conference_2014

 

 

                                                                               Καλαμάτα 24.06.2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

Τηλ.: 27213-63102,190

Fax.: 27210-33666

e-mail:gram.manager@nosokomeiokalamatas.gr

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και θετικών σχολίων έτυχε, σήμερα Τρίτη 24.6.2014, η παρουσίαση του Υποδιευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, διπλωματούχου ηλεκτρολόγου Μηχανικού κ.Τάσου Βλαχοδημητρόπουλου, στο 2ο Energy Efficiency Conference που διοργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ από το Plant Management της Boussias Communications στο θέμα της ενεργειακής αποδοτικότητας και εξοικονόμησης.

 

Στο συνέδριο που υπήρξε μαζικό ενδιαφέρον της αγοράς ενεργειακής διαχείρισης, με περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη από 110 διαφορετικές εταιρείες και φορείς, ο κ.Βλαχοδημητρόπουλος μαζί με τους συναδέλφους του διπλωματούχους μηχανικούς κ.Σοφία Κορακοβούνη (πολιτικός μηχανικός) και τον κ.Κων/νο Ζευγίτη (μηχανικός Η/Υ) παρουσίασαν με κάθε λεπτομέρεια το μεγαλύτερο δημόσιο έργο ηλιοθερμίας που έχει υλοποιηθεί και λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

 

Η παρουσίαση εισέπραξε τα θετικά σχόλια των παρισταμένων τόσο για τα χαρακτηριστικά και τις καινοτομίες που διαθέτει το έργο της ηλιοθερμίας όσο και για την συμβολή του στην εξοικονόμηση πόρων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

 

Ιδιαίτερα δε, σε μία χρονική συγκυρία που το Υπουργείο Υγείας έχει δώσει σαφείς οδηγίες προς τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων για εξοικονόμηση πόρων μέσα από την υλοποίηση δράσεων, πρωτοβουλιών και έργων που σχετίζονται άμεσα με το θέμα της ενεργειακής διαχείρισης.

 

Στόχος του συνεδρίου ήταν μέσα από τις εισηγήσεις των ομιλητών να παρουσιαστούν εφαρμοσμένες λύσεις για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε πολλαπλούς τομείς και διαδικασίες, με γνώμονα την επίτευξη οικονομικών και περιβαντολογικών ωφελειών.

 

Με αφορμή την σημερινή παρουσίαση ο Υποδιευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας κ.Τάσος Βλαχοδημητρόπουλος δήλωσε:

 

« Αποτελεί ξεχωριστή τιμή για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και δικαίωση για την συλλογική προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουμε, να δεχόμαστε τέτοιου είδους προσκλήσεις προκειμένου να παρουσιάζουμε δράσεις και έργα που έχουμε υλοποιήσει στο σημαντικό θέμα της εξοικονόμησης πόρων μέσα από την διαχείριση της ενέργειας.

 

Επιβεβαιώνεται ότι όταν αγαπάμε αυτό που κάνουμε και εργαζόμαστε συλλογικά μπορούμε να περιμένουμε τέτοιου είδους επιτυχίες και διακρίσεις. Με αυτούς τους όρους θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και στο μέλλον.

 

Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μου της Τεχνικής Υπηρεσίας και φυσικά να ευχαριστήσω τον Διοικητή μας κ.Γεώργιο Μπέζο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την στήριξη και την συνεργασία τους.»


Πατήστε εδώ για την παρουσίαση

 
Προκήρυξη Προσωπικού - Φύλαξη, Καθαριότητα και Εστίαση
Προκήρυξη Προσωπικού - Φύλαξη, Καθαριότητα και Εστίαση
To 1ο ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Νοσοκομείο Καλαμάτας: Το 1ο ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ
ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ
ΑΡΧΕΓΟΝΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ
Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Καλαμάτας
Γ.Ν. Καλαμάτας - Sticker Enviromental Bronze
Video Γ.Ν Καλαμάτας
Videos - Ανασκόπηση γεγονότων του Νοσοκομείου Καλαμάτας
Το Υπουργείο Υγείας στη Δι@ύγεια.
Το Υπουργείο Υγείας στη Δι@ύγεια
Το Γ.Ν. Καλαμάτας στη Δι@ύγεια.
Το Γ.Ν. Καλαμάτας στη Δι@ύγεια
Γ.Ν. Καλαμάτας και ESPA
Παραγωγή Ιατρικού Οξυγόνου
Νοσοκομείο Καλαμάτας: Παραγωγή Ιατρικού Οξυγόνου
ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Κληροδότημα Κάππας
Ιστορικό του Κληροδοτήματος Κάππας
Ιστορικό λειτουργίας αιμοδυναμικού εργαστηρίου
Ιστορικό λειτουργίας αιμοδυναμικού εργαστηρίου
Γ.Ν. Καλαμάτας - Ιατρικός Τουρισμός
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Παράρτημα Μεσσηνίας
Ε.Κ.Α.Β.